Revisie en reparatie
van versnellingsbakken

 • 24 uurs ophaalservice
 • Ruim 50 jaar ervaring
 • Prijs vooraf bepaald

Versnellingsbakspecialist

De Versnellingsbakspecialist is hèt vertrouwde adres voor de reparatie en revisie van automatische versnellingsbakken en handgeschakelde bakken. In de moderne werkplaats staan onze gekwalificeerde medewerkers altijd klaar om particuliere en zakelijke klanten op een goede manier snel weer op weg te helpen.

Na analyse van de problemen aan uw versnellingsbak leggen wij u uit wat er moet gebeuren, waarom het moet gebeuren en wat ongeveer de prijs daarvoor zal zijn. Met meer dan 25 jaar ervaring zijn wij in staat om effectief en kwalitatief goed werk te leveren op het gebied van automaat revisie, automaat reparatie, handbak revisie en handbak reparatie. Wij zorgen ervoor dat u snel weer op weg kunt met uw gereviseerde versnellingsbak.

Praktijkkennis

Er is geen specifieke opleiding voor versnellingsbakmonteurs. Onze kennis komt voor een groot deel uit de praktijk, waarin wij alle voorkomende problemen met versnellingsbakken al eens zijn tegen gekomen. De Versnellingsbakspecialist woont ook sessies bij waarin verschillende versnellingsbakspecialisten uit het hele land samenkomen om diverse cases en veelvoorkomende problemen te bespreken. Op die manier kan de kwaliteit van dienstverlening nòg verder verbeterd worden.

Theoretische kennis

Onze medewerkers zijn gekwalificeerde automonteurs, die al een officiële theoretische opleiding hebben gehad. Om de specialistische theoretische kennis over versnellingsbakken uit te breiden en up-to-date te houden volgen wij regelmatig cursussen en seminars. Tijdens deze seminars worden wij niet alleen geïnformeerd over nieuwe bakken, maar ook over modificaties op bestaande. Een voorbeeld hiervan zijn de Choice Tech seminars van Automatic Choice. Deze seminars worden jaarlijks gehouden in afwisselend Amsterdam, Bristol en Frankfurt; de Versnellingsbakspecialist is er een vaste gast.

Vereniging Nederlandse Transmissie Specialisten

Versnellingsbakspecialist - revisie en reparatie

VNTS – Vereniging Nederlandse Transmissie Specialisten

De Versnellingsbakspecialist is één van de 24 leden van de Vereniging Nederlandse Transmissie Specialisten (VNTS). Om toe te kunnen treden tot deze exclusieve vereniging moeten kandidaten voldoen aan een aantal eisen, waaronder uitgebreide praktijkervaring. Dus niet een defecte versnellingsbak uitbouwen en vervangen door een ruilexemplaar, maar de transmissie volledig demonteren, controleren op slijtage, eventueel versleten onderdelen vervangen en weer monteren en testen voor inbouw. Een echt specialisme.

Transmissie

Transmissie is een synoniem voor overbrenging en wordt vaak gebruikt als alternatief voor versnellingsbak. Automatische transmissie is dus een automatische versnellingsbak.

Vacatures

Versnellingsbakspecialist.nl reviseert, repareert en onderhoudt automatische en handgeschakelde versnellingsbakken. Door toenemende drukte zijn wij op zoek naar nieuwe medewerkers om onze klanten de goede service te blijven geven die ze van ons gewend zijn.

Kijk voor onze vacatures op de vacaturepagina.

 • 24 uurs ophaalservice
 • Ruim 50 jaar ervaring
 • Prijs vooraf bepaald
Openingstijden werkplaats:

Maandag t/m vrijdag
8.30 - 17.00 uur
Zaterdag op afspraak
Zondag gesloten

Transportservice:

24 uur per dag bereikbaar
 • Mercedes
 • BWM
 • Audi
 • Volvo
 • Volkswagen
 • Jaguar
 • Ford